• VTEM Image Show

  Продажба на сите видови автостакла

  Your content1
 • VTEM Image Show

  Монтажа на автостакла

  Your content2
 • VTEM Image Show

  Продажба и монтажа на механизми

  Your content3
 • VTEM Image Show

  Репарирање на оштетени автостакла

 

ЗА ЕУРО ГЛАСС КОМПАНИ

Основната дејност на ЕУРО ГЛАС КОМПАНИ е замена и поправка на ветробрански стакла на сите видови моторни возила, како и замена и поправка на сите видови рачни и електрични подигнувачи на автомобилски стакла.

 

Тимот на Еуро Глас Компани има долгогодишно искуство во оваа дејност и гарантира највисок квалитет на вградените материјали како и гаранција на вградување на истите.

 

Дојдете, проверете и ќе се уверите во нашите можности за квалитет и доверба.

НАШИ ПАРТНЕРИ

  p2  p3  p4